Lira Vastgoed, Altijd Goed!

DE SPECIALIST IN RENOVATIES EN ONDERHOUD

Zakelijk

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf dat alles voor u kan uitvoeren, van nieuwbouw tot maatwerk, renovatie, restauratie en aanbouw, dan bent u op zoek naar Lira Vastgoed B.V. Of u nu een groot renovatieproject voor uw woning wilt laten uitvoeren of juist voor een kantoorpand, wij denken met u mee.

Particulier

Is uw woonkamer of keuken te klein maar wilt u niet verhuizen? In dat geval kan een aanbouw of uitbouw de oplossing zijn. Lira Vastgoed maakt comfortabel wonen en werken mogelijk met op maat gemaakte bouwoplossingen. Van verbouwing tot complete renovatie, voor bedrijven en particulieren.

Bouwen om van de houden

Wij zijn een bouw- en vastgoedbedrijf. Wij bedenken, bouwen, financieren, beheren en onderhouden gebouwen.

Met respect voor al het moois om ons heen dragen wij heel bewust ons steentje aan de samenleving bij. Door eerlijke keuzes te maken. Met oog voor ieders belang.

Wij staan voor een klantgerichte en professionele werkwijze die uw tevredenheid garandeert.
0 +

Projecten afgerond

0 +

Jaren ervaring

0 +

Incident vrije dagen

Neem contact op

  Welkom bij Lira Vastgoed B.V.

  Wij zijn Lira Vastgoed B.V., DE specialist in renovaties en onderhoud.

  Verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid en nauwkeurigheid, en moet worden uitgevoerd door de juiste vakmannen. Wij van Lira Vastgoed kunnen u dit bieden. U krijgt van ons een complete offerte en een aanspreekpunt tijdens en na de verbouwing van het project.

  BEKIJK ONZE DIENSTEN

  Bekijk hier al onze diensten en ontdek wat Lira Vastgoed voor u kan betekenen!

  (Aan)bouw

  Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en wij hechten veel waarde aan uw feedback. Service, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan voorop!

  Renovaties

  Met het oog op 2050 waarbij in Nederland de energievoorziening bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal moet zijn is renoveren steeds interessanter.

  Dakwerk

  Wij hebben geen enkel probleem mee om voor u het dak op te gaan. Wij zijn dakdekkers die het best een dak kan afleveren dat niet lekt en waarvan de pannen er niet afwaaien.

  Maatvoering

  Goede maatvoering is dé basis van een project. Bij grote diverse projecten is een maatvoeringsplan vereist, ook dit kan Lira Vastgoed verzorgen.

  Timmerwerk

  Wij draaien er als timmerman geen doekjes om, onze deuren en kozijnen zijn van top klasse. En dat kan ook niet anders omdat wij als timmerman geloven in ons werk.

  Stuckwerk

  Stuken is een eeuwenoude techniek en wij beseffen ons maar al te goed op welke uitgebreide en speciale geschiedenis wij voortborduren.

  Uitgelichte Projecten

  Bekijk hier een greep van de uitgelichte projecent van Lira Vastgoed B.V.

  "Ieder (bouw)proces verdient de zorg en aandacht die nodig is om het project van begin tot eind tot een goed resultaat te brengen. U bent hiervoor bij Lira Vastgoed aan het juiste adres!"
  Directeur Lira Vastgoed B.V.
  Carlos Lira

  Veelgestelde vragen

  Het is druk in de bouw. Dat zal u niet verassen. Wij proberen uw aanvraag in ieder geval binnen 48 uur per mail te beantwoorden. Ook dat kan nog wel eens langer duren. In overleg moeten wij per project bekijken of het in onze planning past. Het zou dus zomaar eens kunnen dat we op korte termijn al kunnen beginnen.

  Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.

  Dit verschilt natuurlijk erg per project. U mag er in ieder geval van uitgaan dat we het project zo snel mogelijk opleveren. Wij zijn scherp op uitloop en we werken met een oplevertermijn.

  Het kan zo zijn dat er tijdens het bouwproject nieuwe wensen ontstaan of dat we tegen onvoorziene zaken aanlopen. Vaak worden deze zaken ter plekke door ons of door een partner opgelost. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Deze kosten worden aan het eind van het project in een meerwerkfactuur uiteengezet. Mocht u tijdens het bouwen vragen hebben over de extra kosten, dan kunnen we u daarover informeren.

  Neem contact met ons op en wij helpen uw graag!

  Laatste nieuws

  Huidig project

  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

  Wacht niet langer, vraag direct een vrijblijvende bezichtiging aan of laat u gratis terugbellen.

  Over ons

  Lira Vastgoed B.V., DE specialist in renovaties en onderhoud.

  Verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid en nauwkeurigheid, en moet worden uitgevoerd door de juiste vakmannen. Wij van Lira Vastgoed kunnen u dit bieden. U krijgt van ons een complete offerte en een aanspreekpunt tijdens en na de verbouwing van het project.